مانند نان ذرت و سویا در مایع ماست ، شیر و کره ، 2 قاشق غذاخوری شکر را حل می کنیم و بعد آردها را اضافه کرده و پس از اضافه نمودن پودر ثعلب و مخمر، به صورت خمیر در می آوریم. بعد از 1ونیم تا 2 ساعت استراحت، در قالب، خیلی نازک پهن می کنیم
# | نام | واحد | مقدار |
---|---|---|---|
1 | آرد برنج | پیمانه | 1/5 |
2 | شکر | پیمانه | 0.5 |
3 | شیر | لیوان | 4 |
4 | ماست | ق.غ.خ. | 2 |
5 | آرد ذرت | پیمانه | 3 |
6 | مخمر مجاز | ق.غ.خ. | 1 |
7 | آرد سویا | پیمانه | 1 |
8 | ثعلب | ق.م.خ | 1 |
مانند نان ذرت و سویا در مایع ماست ، شیر و کره ، 2 قاشق غذاخوری شکر را حل می کنیم و بعد آردها را اضافه کرده و پس از اضافه نمودن پودر ثعلب و مخمر، به صورت خمیر در می آوریم. بعد از 1ونیم تا 2 ساعت استراحت، در قالب، خیلی نازک پهن می کنیم
بمدت 3 ربع ساعت مانند نان ذرت در فر می پزیم تا مغزپخت شود. می توانیم خمیر را شل تر درست کنیم (مثل ماست سفت) بعد ته سینی ریخته در فر بمدت نیم ساعت حرارت دهیم. روی نان را با مواد دلخواه میتوانید تزیین کنید.