انتخاب زبان
English (UK)
ورود
با ما تماس بگیرید.: 09387600154
صفحه اصلی
شرکتهای تابعه
پورسینای حکیم
انجمن ایرانی سلیاک
مرکز تحقیقات پورسینای حکیم
عضویت
شعب
امکانات
کنفرانسها
اخبار
مقالات
سوالات متداول
دستور پخت
آلبوم
درباره ما
تماس با ما
دستور پخت
دستور پخت-کالباس
کالباس
#
نام
واحد
مقدار
1
هویج
عدد
1
2
روغن
ق.غ.خ.
1
3
هل
ق.م.خ
1/2
4
زرده تخم مرغ
عدد
1
5
نمک
ق.م.خ
1
6
فلفل
ق.م.خ
1/2
7
قارچ
عدد
2
8
جوز هندی
عدس
2
9
سینه مرغ
عدد
1
10
سیر
حبه
3
11
زنجبیل
ق.م.خ
1/5
Shopping Cart
Checkout
پروفایل
تماس با ما
.تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه پژوهشی درمانی و توسعه پورسینای حکیم می باشد
Borhan Pardazesh
Company.