تماس با ما
عضویت
صفحه اصلی
درباره ما
پیام ریاست
چشم انداز
اهداف
گروه های تحقیقاتی
سرطان
سلیاک
فعالیت های تحقیقاتی
پروژه های تحقیقاتی
مقالات
رویدادها
کنفرانس های علمی
اخبار
تسهیلات
آزمایشگاه
مراکز همکار
انتشارات اخیر
تاریخ انتشار :۱۴۰۲/۱۰/۰۵
چکیده :
بیشتر
تاریخ انتشار :۱۳۹۹/۰۵/۲۷
تست مقاله
چکیده :
تست چکیده مقاله
بیشتر
مقالات
۱۴۰۲/۱۰/۰۵
Visit Article
وﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎى ﻛﻴﻔﻲ ﻧﺎن ﻓﺎﻗﺪ ﮔﻠﻮﺗﻦ ﺣﺎﺻﻞ از وارﻳﺘﻪ ﻫﺎى ﺑﺮﻧﺞ اﻳﺮاﻧﻲ
ﺑﻬﺒﻮد ﻧﺎن ﺑﺮﻧﺞ ﺑﺮاى ﺑﻴﻤﺎران ﺣﺴﺎس ﺑﻪ ﮔﻠﻮﺗﻦ ﮔﻨﺪم، ﻧﻴﺎزﻣﻨﺪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ
وﻳﮋﮔﻲﻫﺎى ﻓﻴﺰﻳﻜﻮﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮد ﺧﺼﻮﺻـﻴﺎت
۱۳۹۹/۰۴/۲۶
Visit Article
.تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه پژوهشی درمانی و توسعه پورسینای حکیم می باشد
poursinahakim.com
×
پیغام سیستم